mandag, november 06, 2006

Solidarisk elevkveld og Se&Hør søndag!

Endelig var kvelden kommet for vår store elevkveld. Vi hadde brukt store deler av dagen på å omorganisere stua, ut med bord og stoler og inn med madrasser. Underholdningen bestod av bildefremvisning, film med Jostein som vaskemann, egenprodusert film med den solidariske superhelt, leker, hjerter og singstar. Det hele toppet seg med taco. En vellykket kveld!

Det vart intimt og koselig med madrasser, tepper og puter over hele gulvet.
Fredtuns eget boyband, Boytoys, hadde sin aller første opptreden på solidaritetslinjas elevkveld. De fikk ikke høyeste poengsum i singstar, men det var ingenting å si på innlevelsen.

I dag har vært en meget slapp dag på Fredtun, men for Trine har den vært meget begivenhetsrik. Hun har vært i Oslo i helgen, og på vei hjem var hun innom Henie Onstad Kunstsenter. Trine så en anelse mørkt på det, men det ble fort fantastisk da hun oppdaget at kronprins Haakon stod en meter unna. Enda mer usansynlig utrolig ble det da hun fikk øye på Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen. I sin ekstase av fryd oppdaget hun kronprinsesse Mette Marit i øyekroken, og hun trodde dagen var komplett. Men dagens kjendiskvote var enda ikke fylt, for på vei ut møtte hun Fredrik Skavland og Maria Bonnevie. En perfekt dag!
(Her skulle egentlig ha vært et bilde av Trine i ekstase, men det fant vi utrolig nok ikke...)