torsdag, november 02, 2006

Brev ønskes!!

Dette blir nok en blogg med tynt innhold. Vi har etterhvert komt inn i folkehøyskolemønsteret, og dagene har blitt mindre varierte. Dagen skulle startet med hard trening på spenst i Larvik (for Hege, Trine og Malene), men de andre på grunntrening hadde plutselig reist fra oss. Vi brukte noen minutter på å deppe, men fant fort ut at vi faktisk hadde andre muligheter og at dette ikke var verdens undergang. Vi bestemte oss for å gå en tur ute i den kalde, friske luften. Det var en super tur!















I dag har vi et litt bedre bilde av vinterens første snø i Stavern. Kanskje ikke så mye å skryte av, men her er iallefall snø!

Store deler av dagen har blitt brukt til å spille Ligretto. Standard er å spille Ligretto etter middag og kveldsmat, og i dag var intet unntak. Endelig har vi fått tak i noen eksklusive bilder av aktive Ligretto-spillere på Fredtun.



I dag hadde Trine den store gleden av å finne to brev i posthylla si, og det ene var på tre dataskrivne sider. Vi andre var grønne av misunnelse! I ettermiddag har Trine og Malene skrivd brev i håp om å få en fullere posthylle resten av året. Har du lyst å skrive brev til oss er adressen Fredtun Folkehøgskole, 3294 Stavern. Vi blir glad for både brev og pakker, og vi lover å sende noe tilbake. Som inspirasjon i brevskivingen har vi hørt på Børud gjengen. Enda en cd vi anbefaler på det sterkeste. De er helt topp!

4 Comments:

Blogger Jørund said...

Martin har nå lært meg ligretto slik det vistnok skal spilles, og ikke slik dere har det...

16:03  
Blogger PrettyWomen said...

Vi kan ikke noe for at Fredtun lærer oss feil...

Ikke for å mase, men vet du noe mer om den forelska i lærern videoen?

23:50  
Blogger Jørund said...

Når må dere ha den? Skal se hva vi kan få gjort.

14:15  
Blogger PrettyWomen said...

vi trenger den egentlig i kveld, før klokka 8...

17:16  

Legg inn en kommentar

<< Home