mandag, oktober 16, 2006

Ingrid sin første kamp!

I går var det Ingrid sin tur til å oppleve sin første tippeligakamp. Duellen stod mellom Hanne og Hege, altså Odd og Viking. Viking scorte etter noen minutter og Hege var i ekstase. Jubelen ble ikke så godt mottatt med Odderer på alle kanter, så Hege trakk seg rolig tilbake. Hanne har sensurert resultatet av kampen...

Det var skamkaldt, så vi måtte stå tett for å holde varmen.

På vei til Skien stoppet vi i Porsgrunn for å spise middag. Vi spiste på Wok Spiseriet med fantastiske skrivefeil i menyen. Maten var eksepsjonell og ble servert av små smilende asiatere.


I går og i dag har vi hatt besøk av noen kenyanere fra MYSA (Mathare Youth Sports Association). Etter lunsj idag hadde du skuespill for oss, og vi lærte mye om Strømme Stiftelsen. Opplegget endte med sang og dans, hvor vi pesende prøvde å følge med. Dette var en forsmak på hva som venter oss i januar. Vi gleder oss!

Haba na haba (steg for steg)

Dette blir siste post på noen dager, siden vi reiser til tigerstaden i morgen tidlig og blir helt til søndag. Der skal vi besøke diverse organisasjoner, sove hardt, dusje lite, shoppe og på Globaliseringskonferanse. Dette blir en travel uke!

6 Comments:

Blogger Roar Eikli said...

Men dere er på Fretdun på søndag igjen? Ser forresten ut som om det er Ingrid som følger mest med på kampen... kos dere i Oslo da!!

02:08  
Blogger PrettyWomen said...

Ja, vi er tilbake på søndag, og vi kommer på konserten i Skien på søndag. Skal dere tilbake til Fredtun etterpå? Så langt mangler vi plass til en hjem, det går ikke flere busser... Ser dere en løsning på problemet??

Ingrid var en ivrig tilskuer!

08:56  
Blogger Roar Eikli said...

Vi skal være på Fredtun mandag og tirsdag:) Vi kan prøve å løse deres problem, men det er ikke skråsikkert hilsen to jenter fra Kenya...

13:25  
Blogger Jørund said...

Flæten ass. Hadde helt glemt de kenyanerne! Skakke værra mulig! Festbrems!

17:19  
Blogger Martinsen said...

Takk for gratulasjon... :) Eg såg atte eg kje hadde link te dokkas blogg, noge eg trudde eg hadde... SORRY!! Det har eg fått nå... snakkes snart...

00:32  
Blogger Jørund said...

Nå er vi på Nenset. Tror vi har en plass hvis det fremdeles er interessant..

17:43  

Legg inn en kommentar

<< Home