fredag, oktober 27, 2006

Ligretto, vi elsker deg!

I går fikk Ingrid endelig dratt oss med på tur. Vi har vert sløve med å gå til postkassa etter ferien, så nå syns hun det var på tide. Vi sang gamle slagere av Børud-gjengen, og vel framme ved postkassa fikk vi med oss en nydelig solnedgang. Flott tur!


Navna våre er på plass i boka. Vi skal bli så flinke å gå at vi får premie!

Når vi kom tilbake fra tur måtte vi selvsagt spille ligretto. Det vart en god økt på bort imot tre timer. Sånt tar på, og vi var slitne i både hode og skuldre. Dette endte med massasjestund - ikke dumt! Massasje er en aktivitet vi har forsømt så langt, men skal absolutt gjøres noe med.













Svanhild får både en behagelig og litt mer smertefull massasje - disse bildene viser nok mest sistnevnte.

I dag har vi vert fengselsfuglar. Vi var på besøk i Hof fengsel hvor vi skulle ha litt underholdning og prate med de insatte. Den første halvtimen så vi mørkt på situasjonen. Fangene så skumle ut, vi manglet skøyteledning (eller forlengelsesledning som Ingrid sier...) og stedet var tomt for penner. Vi ble positivt overraska etterhvert som kantina ble fylt opp, og det hele endte med å bli en nokså koslig kveld. Vi viste frem bilder fra vårt frie liv på Fredtun, og hadde en konkurranse. Vi håper og tror at folk var fornøgde.



Det tok en evighet å komme fram til fengslet, men etter ett par usvinger og med Anne Sofie bak rattet kom vi oss frem til slutt. Det var råning uten varmeanlegg på høyt nivå.

I kveld har vi igjen aktivisert oss med Ligretto, det beste spillet i hele verden!

Denne uka er det vennskapsuke, og i dag har det vert hjertedagen. Det går ut på at man skriver koslige hilsener på et hjerte som henger på ryggen. Veldig koselig og morsomt å lese på slutten av dagen!
Her er noen hilsner vi fikk: "Trine e så fine at eg får lyst å grine", "Malene du er ei bra jente, solidarisk og solid" "Flott jente fra verdens deiligste kommune" (Anne Sofie)

2 Comments:

Blogger Jørund said...

Dere begynner virkelig å bli flinke på folkehøgskole. Vi blir rent stolte her vi sitter på hytta i Søgne. Vi lever på en måte gjennom dere!

00:36  
Blogger PrettyWomen said...

Vi tar det som et stort kompliment og en utfordring! Vi skal gjøre vårt beste!

00:42  

Legg inn en kommentar

<< Home