mandag, oktober 23, 2006

Globaliseringskonferanse med mer...


Uka har blitt tilbrakt i Oslo med så godt som ingen internett tilgang, og dermed har det blitt lite blogging. Nå er vi tilbake på Fredtun og bruker anledningen til å blogge.

Tirsdag, onsdag og torsdag besøkte vi forskjellige organisasjoner. Det var interessant, oppbyggende, lærerikt, spennende og innholdsrikt. Vi var hos Fransiskushjelpen, Changemaker, Misjonsalliansen og Røde Kors. Imponerende bra arbeid!

Torsdags kveld var det åpningsmøte for Globaliseringskonferansen. Tross mange gode (les: omfangsrike, politiske og kompliserte, for ikke å snakke om engelsktalende) seminarer, halvsov vi oss gjennom store deler av helga. Likevel sitter vi igjen med mye informasjon i hodet, noe som beviser hvor mye som faktisk ble sagt på disse seminarene.
PS! Vi har sett Petter Stordalen, Knut Nærum og Jonas Gahr Støre live!!!!!!!

Det første som møtte oss når vi kom til Hersleb Skole (nabo til Akerselva) var en narkoman som fortalte ivrig om lik og kræsja biler. Bedre ble det ikke når vi (og 100 andre) ble tildelt soveplass i den lille gymsalen, der lyset ikke ville slåes av. Stemningen var ikke på topp. Men pikehjertene smeltet fort når Josteins farsinstinkt kom til syne. Han valgte oss fremfor konsert, vi velger iallefall å tro på denne versjonen.

Takket være våre vakre medelever fikk vi sove i ungdomskafeen de to siste nettene. Her var både sofa og bordtennis. Luksus i forhold til den lille gymsalen.

En skuffet gjeng i den stappfulle gymsalen.

Lørdag kveld var en dramatisk kveld for Ingrid. Etter en samtale med sin kjære mistet hun mobiltelefonen i en sølepytt, og batteriet var plutselig borte vekk. Vi måtte derfor ha en liten seremoni før vi tok natta.

På Oslo City fant vi den perfekte butikken for Strikkeklubben AS.

Fredag dro vi hjem til Anne Sofie og mammaen hennes stelte pent med oss. Vi fikk supergod lasagne og vafler. En dusj og varme sko gjorde kvelden komplett.

Etter en bedre middag og kaffi hos Hanne, dro vi søndag kveld på konsert med Roadservice i Skien. Det var koslig, men litt pinlig å sitte blant alle konfirmantene. Bra konsert!



Onsdag dro Hege hjem til Stavanger. Dette fylte hennes dager:

Jani & Hege

2 Comments:

Blogger Jørund said...

Ser ut som dere har hatt en bra uke. Konge at dere kom på konsert. Godt å se dere igjen!

01:58  
Blogger PrettyWomen said...

Vi trivest med å ha dere på skolen!

22:46  

Legg inn en kommentar

<< Home