onsdag, oktober 11, 2006

Tilbake fra ferie!

Vi har hatt en avslappende og deilig ferie, men nå er vi tilbake på Fredtun og klar for blogging igjen. Dagene har stort sett bestått av foredrag, og vi er trøtte i hodet. Mye, men bra informasjon...

Trøtte tryner på foredrag...

Tirsdag hadde vi siste del av Røde Kors kurset for å bli besøksvenn. Nå har vi offisielt blitt besøksvenner, og er klare for nye bekjentskap. Vi har fått diplom og pins!!
Sjekk ut intervjuet i Østlandsposten: http://www.op.no/nyheter/article2344496.ece

I går kveld var det fullt liv i Ståvo. Like mange gutter og jenter i ett rom er en sensasjon og ny erfaring her på skolen. Vi hadde det veldig koselig.

I dag har vert en stor dag for Ingrid. Den etterlengta havregrøten dukka opp til frukost! Dette har Ingrid ventet lenge på... Vi (Trine og Malene) kom sent til frukost og fikk ikke havregrøt, men sikre kilder sier den var god. Vi får prøve å stå opp tidligere i morgen (lite sannsynlig egentlig..)

Kl 20.00 i kveld hadde band-linja 70-tals konsert. Vi er imponert og stolt av våre medelever! Både kostymer og stemning var på plass.

Vi er spente og klar for konsert!



Denne uken er det Anne Sofie med venner som rydder etter oss. De gjør en utrolig bra jobb.

Anne Sofie og Kristine serverer middag...

3 Comments:

Blogger Roar Eikli said...

Men er det noe hekkan da jenter?? Nå kommer snart vi på besøk igjen, og da kan det jo være at det skjer noe på sene nattetimer:)

01:11  
Blogger Line said...

Ser ut til at dere trives tilbake på skolebenken. Og gratulerer med pins og diplom, dere er alltid velkomne på besøk til meg, hvertfall nå som dere vet hvordan det skal gjøres...
Kos dere gode snupper!

01:29  
Blogger PrettyWomen said...

Line: Vi gleder oss til å komme på besøk en dag så vi kan vise frem våre nye ferdigheter!

Roar: Hekkan er på hvilestadiet, men nye planer ligger og ulmer...Vi gleder oss til sene nattetimer.

00:43  

Legg inn en kommentar

<< Home