søndag, oktober 15, 2006

Do you hear the people sing...

I dag har vi øvd på musicaler. Vi ble delt i 8 grupper som fikk tildelt hver sin musical, og vi skulle finne en sang fra denne musicalen å lage koreografi til. De forskjellige musicalene var; Grease (Anne Sofie), Annie (Trine), Chicago (Ingrid og Hanne), Lion King, Cats, Les Miserables, Jesus Christ Superstar (Hege og Malene) og Moulin Rouge. Etter mye repetisjon og enda flere gjentagelser var vi klar for forestilling og det ble en veldig bra kveld. Folk hadde fått til mye kreativt og vi hadde mye gøy! Som belønning for en hard dag med slitsomme og lange prøver fikk vi hamburgere til nattmat. Dette har vi ventet lenge på!












Cats med Tim og Sigrid. Mia og Sissel som Timon og Pumba, de ville også være med å kle seg ut.











Fame med teaterlinja og Hair som fellesdans.












Grease og Annie








Etter lang tid adskilt fra sitt kjære strikketøy avsluttet strikkeklubben kvelden i stua med klubbmøte. Gjensynsgleden var til å ta og føle på.


Daglig leder i strikkeklubben AS (Akrobatiske Strikkere)

Daglig leder for strikkeklubben AS (Ansvarsfulle Strikkere)

4 Comments:

Blogger Roar Eikli said...

Det skjer ting asså!!Strikking er bra...hvertfall hvis du er ferdig med folkehøyskole for 60 år siden...neida, bra dere finner på ting å drive med. Blir moro å se dere igjen snart!

01:24  
Blogger Jørund said...

Nå er det ikke lenge igjen til stillheten blir brutt og dere plutselig ikke finner strikkepinnene lenger... Og Ingrid: Det hadde vært for galt om SIM kortet ditt plutselig skulle forsvinne... MUHAHAHAHAHA!!

02:18  
Blogger PrettyWomen said...

Vi reiser til Oslo i morgen, og blir til søndag, så vi er ikke her når dere kommer tilbake. Jørund, du må nok finne noen andre du kan stjele strikkepinner og SIM kort fra... Roar sitt for eksempel?!

18:45  
Blogger Line said...

vi blir til mandag!? så får hvertfall hilst på. Blir koselig å se dere igjen!

20:08  

Legg inn en kommentar

<< Home