søndag, desember 17, 2006

Nissefest

Hele gjengen: Molly og Trine som nissejenter, Anne Sofie som tjukk blånissepappa, Hanne som rotte, Ingrid og Hege som nissejenter.

I kveld arrangerte aktivitetskomiteén nissefest. Alle kledde seg ut, vi spiste grøt, fikk mandel i grøten (Trine var så heldig å ikke få mandel, så hun fikk sjokolade), lekte leker, så på Alene hjemme i F-salen, og noen sitter fortsatt og ser Alene hjemme 2. Mange bra kostymer og god stemning. Vi har hatt en super kveld!



























Lørdagsseminaret idag var juletradisjoner/juleverksted. Anne Torhild fortalte litt om juletradisjoner, vi fikk høre hvordan juletradisjonene rundtom i Norge er, og vi hørte mange julesanger. I tillegg hadde vi en liten meiningsmåling om hva folk spiser på julaften. Ribbe vart den store vinneren, med pinnekjøtt på andreplass. Ingrid og Molly synes det er tragisk at ikke flere spiser pinnekjøtt på julaften. Trine kan ikke skjønne at noen spiser pinnekjøtt, og liker ikke lukten av det. De andre julemiddagene var: kalkun, kotelett, skalldyr (!!), surkål og grønnsaker, lutefisk og medisterkake. Vi har mange forskjellige vaner og tradisjoner.

Etterpå laget vi engler av papir og glitter. Når de var ferdige hengte vi de opp i vinduene i hall'en. Det vart egentlig litt koslig...










Molly, Hanne og Ingrid sine engler - "Engler daler ned i skjul..."