søndag, desember 10, 2006

Elefantlustre

Seminaret i går var å lage en ny versjon av juleevangeliet. Vi var meget skeptiske til opplegget, men det ble en god slutt når vi så de andre gruppene. Det er bare ikke så gøy å stå på scenen selv. Det er en grunn til at vi går på idrett og solidaritet og ikke teater...

I går når vi gikk til kveldsmat møtte vi politifolk utenfor døra. Action uten like! Da vi kom inn så vi en politimann og en uidentifisert mann i Josteins selskap. Etter ikke alt for mange spørsmål og teorier kunne Jostein avsløre at det var en forvirret mann som hadde forvillet seg inn på skolen. Han hadde sannsynligvis rømt fra en eller annen institusjon og kommet seg til Fredtun. Mer spennende var det ikke...
I dag har Molly og Trine levd opp til sitt solidariske rykte og brukt ettermiddagen til å gå med bøsse for Aksjon Håp. Det var en kald opplevelse! Hvorfor kan de ikke legge sånne aksjoner til juli? Og hvofor er det så få som gidder å åpne døra?

I helga har Hanne vært hjemme, Ingrid har vært hjemme og Anne Sofie har vært på volleyballturnering i Skjeberg. Utrolig nok har vi kommet oss gjennom helga uten dem, det skal bli godt å samles i morgen. Begivenheten feires med kake!

Ellers vil vi opplyse om at Malene er omdøpt til Molly. Trine og Haaseth synes dette er et passende navn til henne. Hun har lovet å adlyde navnet. Forslaget er vedtatt.
Dagens nyttig å vite: Cashewnøtten er en steinfrukt, som vokser ut fra cashew-eple på elefantlustreet. Cashewnøtten er beslektet med både pistasjnøtter og frukten mango.