mandag, desember 04, 2006

Vår første adventshelg på Fredtun

Lørdag kl 15.00 var det offesiell åpning av julegran og julegate. Fredtunelevene var selvskrevne i juletregangen (juletregerilja som Arvid ville sagt). Høgdepunktet var goderipose fra nissen. Der var karameller, sjokolade og nesten alt annet man kan ønske seg. I tillegg fikk vi grøt og saft, nå mangler bare snøen så blir det ordentlig jul. Julegata i Stavern er veldig fin!












Julegrana og to medlemmer av juletregeriljaen.

Et utvalg av snopet i goderiposen fra nissen...

Lørdag kveld var det duket for Disney maraton i stuene. Stoler og bord var stuet bort, og madrasser hadde overtatt plassen på gulvet. På spillelisten stod det hele 12 filmer: Kongerike for en lama, Lady og Landstrykeren, Skjønnheten og udyret, Pinocchio, Løvenes Konge, Pocahontas, Sverdet i stenen, Askepott, Den lille havfruen, Tarzan, Mulan, Aristokattene. Før det ble morning hadde vi bare sett åtte filmer, så vi har nok et nytt maraton i vente.

Ellers kan vi berette at Ingrid og Hege har hatt besøk av kjærstene sine, så vi har ikke sett så mye til de... Trine har vært på Bond kveld hjemme i Kragerø, og Hanne er i Skien, så vi har ikke sett så mye til de heller.

Fredag var Anne Sofie, Malene, Trine & Kristoffer, Ingrid & JK på konsert med Sigrun Sandstad og Elvira Nickolaisen. Konserten var utrolig bra, og når Malene vartet opp med Smurf i pausen kan vi meddele at kvelden vart perfekt. Vi er litt for trøtte til å overføre bilder nå, men de kommer i morgen...


Selv om bildet er ganske mørkt, kan man skimte masse folk i sofaen. Muligens rekord..?

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Og jeg gleder meg til å se dere igjen også!! fikk dere ordnet transport?

14:09  
Blogger PrettyWomen said...

Vi ofrer alt for dere. Ingen transport, ingen hindring!

18:32  
Blogger Roar Eikli said...

herlig!

01:27  

Legg inn en kommentar

<< Home