onsdag, desember 06, 2006

Julestemning!

I kveld har vi vært på julekonsert med Roadservice og Oslo Soul Children. Selv om vi var forberedt på flere tradisjonelle julesanger må vi si det var en god konsert, og vi lot oss sjarmere av barna i koret. Det var koselig og se kjente fjes!

Maren og Oslo Soul Children

Tirsdag var det pepperkakehusbygging på høyt nivå. Etter lang jakt på sukker fant vi en pose vi trodde var Kari sin, og som vi "lånte" litt av. Heldigvis sa hun (da vi spurte etter vi hadde brukt sukkeret) at det var helt greit. Hun var egentlig glad for at vi hadde tatt litt. Er det ikke fantastisk med sånne mennesker?

Skuffelsen var stor da vi åpnet pakken med pepperkakehuset i. Det var nemlig knust! Men dyktige pekkerkakehusbyggere som vi er klarte vi å lime det sammen. Idag er pepperkakehuset noe vaklende, men til gjengjeld er det utrolig vakkert. Dersom du ønsker pepperkakehuset ditt ferdig bygget, og kan stille med materiale, er vi klare for oppdrag!












Vi gleder oss til å knuse pepperkakehuset 4. januar!

4 Comments:

Blogger Jørund said...

Konge at dere kom. Det satte vi stor pris på. Vi har åpnet litt kalender også. Dere er så sinnsykt gode!!!! Blir helt rørt! Digger dere!

00:46  
Blogger Roar Eikli said...

Hekkan dere er geniale!! Var så godt å se dere igjen på Stathelle:) Jeg håper vi får truffet dere på mandag når vi skal til Sandefjord? Fytti, for en gjeng med damer!

01:14  
Blogger PrettyWomen said...

Bra dere liker kalenderen. Vi har hatt det utrolig gøy med å lage den! Det var koselig å se dere igjen. Bra jobba på konserten! Kommer dere innom skolen på mandag?

01:35  
Blogger Inger said...

WOW.

19:43  

Legg inn en kommentar

<< Home