fredag, november 24, 2006

Ekstrem rengjøring

Det skjer veldig lite på skolen for tiden, så vi har ikke så altfor mye å blogge om. Malene fikk ukas smil på morgensamling i dag! -Fordi hun ser ut som en løve når hun smiler.

I natt tilbragte vi en god stund hos guttene på Tunheim 2, der var det vasking på gang. Det trengtes virkelig! Det lukta død og fordervelse og kaviar der.. Så som de ansvarsfulle jentene Malene og Trine er tok de saken i egne hender og organiserte tømming av råtten søppel og vasking av tre måneders gammel oppvask. Vår solidariske helt, Christian, gjorde en overraskende bra innsats. Nå lukter det nesten blomster. Microen er et kapittel for seg selv, den nekter å bli ren og luktfri.

"Det lukta bacon og kaviar!" -Sølve etter å ha lukta i microen til guttene.



2 Comments:

Blogger Line said...

Dette må jp være solidaritet på sitt beste. Bør jo nesten få avspasering pga av at dere bruker fritiden til skoleting;-)

11:04  
Blogger Tonje said...

eg visste ikkje at det var dere som vaska stuen. Men det var KJEMPE bra gjort, blei utrolig kjempe gla når eg skulle inn på stuen å lage meg en kopp te.. Blei sittende sikkert en haltime bare å nyte at det var så reint=D Konge jenter!

23:20  

Legg inn en kommentar

<< Home