tirsdag, desember 12, 2006

Bursdagsfeiring!

Lørdag hadde Hanne bursdag, og siden hun var bortreist på dagen , måtte vi som lovet ha et skikkelig party for henne idag. Vi hadde eplekake, sjokoladepudding og vaniljesaus, snop og mandariner. Ingrid tok fram den fantastiske adventsstaken sin for anledningen, det var koslig! Det var bra å få samlet hele gjengen etter en spredt helg.


Molly har fått en helt super alt-mulig-pakke med pappaen sin idag! Der var: mandariner, chili, sørlandschips, julemix, seigmenn, fox, kinder maxi, julenissesjokolade, smarties, mentos, mini babybel, Stranda mør, Ricky Martin dvd (hun er ikke fan nei!), brownies, blå pose med gullfisker (chips), bamse-blad med kalender, post frå postkassa hjemme og førjulshilsen på rim. Hun var selvsagt veldig fornøyd!

I kveld fikk vi overraskelsesbesøk. Det var kjempekoselig!!

I dag hadde vi egentlig planer om en helt fantastisk og lærerik blogg. Ja, den er faktisk så fantastisk at den fortjener en post for seg selv, og vi blir nødt til å utsette den til i morgen. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves! Følg med! I mens kan dere legge igjen noen kommentarer på postene våre...

2 Comments:

Blogger Line said...

Og hvem var det som kom på overraskelsesbesøk....?!

00:35  
Blogger PrettyWomen said...

DEG og ROAR!! Det var så bra...

Lykke til med lesinga, vi tenker på dere!

00:42  

Legg inn en kommentar

<< Home