torsdag, november 09, 2006

Klar for langhelg!

Nå sitter vi å hører på julesanger, spiser klementiner og drikker orange julebrus fra Skien. Den ser ut som gulerotsaft, men smaker heldigvis appelsinbrus. Mye bedre enn vanlig julebrus!
Vi har veldig lite å rapportere fra Fredtun idag, så det blir en kort og lite innholdsrik blogg.

Hannes store stolthet! (Julebrus fra Skien)

Nå til helga skal det være fjoringshelg her på skolen (de som gikk her i fjor skal ha reunion), og det har derfor kommet en del fjoringer i dag. De var i ekstase over å se hverandre igjen, og vi håper vi blir like glade for å se hverandre igjen til neste år! Vi gleder oss allerede!

I morgen forlater de fleste av årets elever skolen. Vi har langhelg, og fri fra fredag til tirsdag! Det vil dermed bli lite blogging de neste dagene, men rekner med vi har mye å rapportere når vi er tilbake tirsdagskveld! Hanne, Anne Sofie, Hege og Ingrid skal hjem, Trine reiser en tur til Skien før hun skal hjem, og Malene reiser til Oslo. Vi gleder oss stort, men vi gleder oss masse til å komme tilbake også.

4 Comments:

Blogger Jørund said...

Dere må være tilbake onsdags formiddag. Da kan det muligens hende det dukker opp noen kjente fjes...

03:01  
Blogger Roar Eikli said...

Det er trist å se at dere har begynt på julebrusen. Jeg holder en finger på at jula skal begynne i desember! Hvordan er stemninga på Fredtun? satser på at det er liv der til onsdag!

19:19  
Blogger PrettyWomen said...

Vi er tilbake tirsdagskveld, og stemninga skal være på topp på onsdag! Gleder oss til å se kjente fjes...
Det er greit å begynne på jula litt før desember... :)

00:30  
Anonymous Anonym said...

jeg trodde jeg var din store stolthet jeg Hanne!!

18:47  

Legg inn en kommentar

<< Home