søndag, mars 11, 2007

Bad taste party!

Bilde, form og farge har hatt elevkveld i dag, noe som resulterte i bad taste party. Vi kledde oss i finstasen, ordnet hår og sminke, og gjorde oss klar til en kveld med mye morro. Vi ble underholdt med ekle leker, spiste taco, singstar og slapp oss løs på dansegulvet. Her var det mye bra antrekk ute og gikk!



JK ble for anledningen overtalt til å gå med kjole. Det finnes rom for at vi satte mer pris på dette enn han selv gjorde...


De siste dagene har vi blitt meget kulturelle. I går var vi i Porsgrunn på konsert med Roadservice, og i dag har vi (Trine og Molly) vært på konsert med Tore Thomassen og Stavern Barnegospel. Og det stopper ikke her, i mars skal vi ha opptil flere konserter på skolen. Vi hadde det storslagent på konsert både i dag og i går, og ser frem til nye konsertopplevelser.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Trine, kjære venn:)
Blei desverre ikke no blogging-karriere på meg, men titter jo innom sida deres i blant. Veldig lenge siden sist, så ville bare si hei!:D Ser jo ut som du fortsatt har det bra på folkehøyskole, det liker jeg vettu;) Jeg er iallefall litt i Porsgrunn i påska, så kanskje vi kan treffe da? Lovelove:)

22:02  
Blogger Solveig said...

JK var utrolig kul da altså! Stå på!

15:29  
Blogger PrettyWomen said...

Anette: treffer deg mer enn gjerne i påska! Koselig at du er innom sida:)

Trine

00:08  

Legg inn en kommentar

<< Home