onsdag, februar 14, 2007

Vel hjemme!

Mandag kveld ankom vi Norge og snøvær, kaldt! Men deilig å være hjemme igjen.. Tre uker i Kenya har vært topp, vi har opplevd utrolig mye. De første dagene tilbragte vi i Nairobi før vi reiste til Samburu nasjonalpark og safari. Der sov vi på lodge, en oase for rike, hvite mennesker.. På safari så vi sjiraff, zebra, elefant, løve, bøfler og viktigst av alt, vi så en leopard! Hege var i Masai mara og så flere dyr enn resten av oss, blant annet hyene, gnu og geopard. Safari er gøy! Etter Samburu dro vi videre til west pokot hvor vi bodde i en uke. I løpet av denne uka gikk vi til toppen av Mount Koh hvor vi overnatta hos lokale familier langt oppe i fjellet. Spennende! Solidaritet jobbet med feltarbeid to av dagene, interessant å komme litt tettere innpå folk og kulturen. Som om vi ikke hadde fått nok av fjell etter Mount Koh ble vi sendt på to timers humpete kjøretur opp et nytt fjell for å reise på gudstjeneste... Gudstjenestene i Pokot er en smule annerledes og noe lenger enn i Norge. Som avslutning på turen reiste vi til Mombasa, der var det varmt! Vannet var nesten varmere enn lufta, perfekt! Her ble mange syke og solbrente, moralen er: bruk mye solkrem med høy faktor i Mombasa.

I løpet av de siste ukene har vi funnet ut hvor stor pris vi setter på dusj, do og vaskemaskin. Og vi er glad for at det ikke finnes kakkelakker på størrelse med mus i Norge. Har du lyst på litt underholdning, spør oss om historien som inneholder både mus og flodhest.

Vi er kjempefornøyd med tur og har hatt det helt suverent, men nå skal det bli godt å komme hjem til mor og far.


5 Comments:

Blogger Roar Eikli said...

Velkommen hjem kvinner! gleder meg til å høre på at dere forteller alt dere har opplevd i Kenya!

23:15  
Blogger Line said...

Velkommen hjem jenter! Ser ut til at dere har hatt en strålende tur! Jeg gleder meg til å høre mer og se bilder. Håper det ikke er alt for lenge til vi stikker innom Fredtun en tur. Men nå har vi ferie, og det kjennes godt!
Kos dere snupper!

14:30  
Blogger Jørund said...

Kæpsen????!!!!! Hvor er kæpsen?????

22:56  
Blogger PrettyWomen said...

Vi har mye å fortelle, og veldig mange bilder å vise, så det er bare å glede seg ja! Håper på å se dere på Fredtun snart...

Jørund, ta det helt med ro! Germany-caps har hatt en utmerket ferietur og gleder seg stort til å vise bilder fra hva han har opplevd...

17:38  
Blogger Jørund said...

Koooooooonge!

19:05  

Legg inn en kommentar

<< Home