torsdag, mars 29, 2007

Klare for påskeferie!

Endelig er påska her, dette har vi gledet oss stort til. Tiden har gått fort. I dag gikk det virkelig opp for oss at påska er rett rundt hjørnet. Kjøkkenet hadde nemlig disket opp en ordenlig god påskelunsj.

I dag forlot Molly oss, resten av oss drar i morra. Ferien skal bli brukt til hyttetur, påskeeggspising, avslapping hjemme, ski, familie, venner, kjærester og "freia lilla påskeeggspising" (for de som ikke fikk kjøpt, Molly har anskaffet 6pakker!) I tillegg må vi vel ta oss litt tid til studiegrubling.

Siden vår kjære Trine har bursdag i påsken ble det feiring på tirsdag. Vi storkoset oss med brownies og is, Trine med browniedeigen. Det ble til og med så mye deig at hun fikk vondt i magen. Bilder kommer seinere..

Ellers har uken gått med til filmredigering, pizzaspising, feltarbeidfremføringer, besøk fra mediehøyskolen i Kristiansand og Bamboo College.

Tilslutt vil vi ønske alle en GOD PÅSKE!

3 Comments:

Blogger Ane said...

dere har´n! :-)
les på bloggen min for mer info!

13:10  
Blogger Jørund said...

God påske, og boikott for all del den idiotiske bloggetikkengreia!!!

01:10  
Blogger PrettyWomen said...

GOD PÅSKE til deg også Jørund. Dette er andre gangen vi får bloggetikken, så har allerede skrevet seks ting om oss selv...ganske sikker på at vi snakker boikott denne gangen ja! Sorry Ane...

00:34  

Legg inn en kommentar

<< Home